Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarinat

Täällä suoritetaan roolipelaus. Voit joko kirjoittaa ensin lyhyen roolin ja odottaa, että joku vastaa siihen omalla roolillaan, tai sitten voit sopia jonkun kanssa etukäteen. Viimeisinpänä mainittu on ehkä kannattavampi. Roolipelaamiseen kuuluu kuitenkin muutama sääntö: 

  • Autohittaaminen on sallittu luonteen rajoissa. Älä kuitenkin päätä liikaa toisen hahmon tekemisistä. Tässä vaikuttaa myös vahvasti toisen pelaajan suostumus autohittaamiseen. 
  • Kirjoitamme minä- tai hän-muodossa. Eli ensimmäisessä tai kolmannessa yksikössä. Aika on mennyt aikamuoto, eli imperfekti. 
  • Kävelin metsässä. Hän käveli metsässä.
  • Puheet kirjoitetaan (") merkkien sisään. Ajatukset (*) merkkien sisään.
  • "Tänään on kaunis päivä", sanoin. *Kylläpä eilen oli kylmä*, mietin.
  • Rooleissa kissat voivat kiroilla heidän omilla kirosanoillaan, joita ovat esim. hiirenpapanat, kalanjätökset yms. 
  • Jos haluat jättää jatkot jollekulle, niin laita //(kissan tai pelaajan nimi).
  • Vuodenaika on tällä hetkellä viherlehti. Melkeinpä joka päivä on todella lämmintä. Sadetta tulee harvoin, mutta metsä ei ole kuivumassa. Riistaa on runsaasti jokaisen klaanin reviirillä. 

Hauskoja roolimishetkiä!

Tarinat  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lumi

17.12.2017 21:08
Kuutassu, Hämäräklaani

Katsoin tuohtuneena Kuisketassua ja otin kasvoilleni soturimaisen sinä-olet-pentu-minä-olen-soturi -ilmeen.
"Minä en liiskaa ketään painollani", sanoin, "voitan heidät taidoillani. Sitten kun olet oppinut jotain helpoja liikkeitä, voimme alkaa harjoittelemaan yhdessä."
Halusin tehdä vaikutuksen Kuisketassun lisäksi Varjokarvaan ja Oksahäntään. Silti mielessäni kuitenkin pyöri isäni sanat: "Älä leuhki."

//Tähtitaivas?

Nimi: Tähtitaivas

17.12.2017 20:52
Kuisketassu, Hämäräklaani

”Ai muka kollit parempia!?” naurahdin. ”Eivät VARMASTI! Ja jos ovatkin, se johtuu vain siitä, että he liiskaavat naaraat painollaan”, ilkuin. Tiesin, että Kuutassu luultavasti haastaisi minut, mutta toisaalta minua ei kiinnostanut. Sehän vain osoittaisi, miten ennalta arvattavia kollit ovat. Ja lisäksi, kun Kuutassu pieksisi minut, voisin syyttää kolleja väkivaltaisuudesta. Tajusin, että naamalleni oli luultavasti omahyväinen ilme ja pyyhin sen pois. En tahtonut, että kollit pitäisivät naaraita itsekkäinä.

Nimi: Lumi

17.12.2017 20:00
Kuutassu, Hämäräklaani

Närkästyin ja katsoin kylmästi Kuisketassua. Olinhan pennusta pitäen harjoitellut taisteluliikkeitä, joten se oli tärkeä osa elämääni.
"Emme halua olla avuttomia kuin vastasyntyneet pennut", tokaisin, "haluamme puolustaa itseämme ja läheisiämme, emmekä piilotella sillä aikaa kun muut taistelevat. Haluan myös tuntea olevani parempi, taitavampi ja nopeampi. Ja varmaankin kollit ovat parempia, joten he eivät pelkää näyttävänsä huonoilta, kun he osaavat."

//Tähtitaivas?

Nimi: Tähtitaivas

15.12.2017 17:04
Kuisketassu, Hämäräklaani

Mietin hetken vaiti. Oksahäntä ja Varjokarva kulkivat nyt edellä. Metsämaa hukutti askeltemme äänet. Kuulin kauempaa lintujen viserrystä. Aurinko siivöityi puiden välistä. Metsässä oli mukavan lämmintä.
”Odotan oikeastaan kaikkea... ehkä saalistusta tai taistelua, koska jos joutuisin eroon klaanista, ne olisivat tärkeimmät taidot lämpimänä pysymisen lisäksi”, pohdin ääneen. Katsoin Kuutassua.
”Mitö SINÄ odotat eniten?” kysyin. ”Yleensä kollit odottavat AINA taistelua”, lisäsin. ”Mitä hienoa toisten vahingoittamisessa on?”

//Lumi?

Nimi: Lumi

15.12.2017 16:35
Hämykukka, Tuiverrusklaani

Kohdistin katseeni Leijonahäntään ja yritin viestiä, ettei kertoisi unestani. Toivoin hänen ymmärtävän sen. Jos muut alkaisivat kysellä siitä, en tiedä miten kertoisin siitä. Enhön minö itsekään siitä tiennyt!
"Järjestämme heille valvojaiset. Oravakorva ja Murattiturkki, arvostaisin jos laittaisitte heidät valmiiksi sitö varten", Vihertähti maukui, "Hämykukka ja Leijonahäntä, menkää lepäämään. Tämä on varmasti ollut teille raskasta."
Nyökkäsin hitaasti. Muiden lähdettyä päät painuksissa, katselin hetken, kuinka Oravakorva kantoi varovasti oppilaat aukion keskelle samalla, kun Murattiturkki nyhti muutamia varsia pentutarhan ja oppilaiden pesän takaa. Sitten vanhus jauhoi osan suussaan ja hieroi tahnaa molempien oppilaiden ruumiiseen. Oravakorvan aloittaessa saman, käänsin katseeni pois ja tassutin raskain käpälin sotureiden pesään. En edes tiennyt, seurasiko Leijonahäntä, vai oliko hän jo mennyt sinne.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

15.12.2017 16:24
Kuutassu, Hämäräklaani

En halunnut vaikuttaa säikyltä pennulta, kun menin ensimmäisen kerran leirin ulkopuolelle, joten päätin vastata uudella kysymyksellä: "Jännittikö sinua?"
Ei minulla ollut mitään pelättävää. Olin erityinen. Osasin enemmän kuin kaksi kuuta koulutuksessa olleet oppilaat.
"Voisimmepa taistella", huokaisin. En malttanut odottaa sitä, että Varjokarva pitöisi minulle ensimmäiset taisteluharjoitukset. Minusta tulisi mahtavin soturi ikinä!
"Mitä sinä odotat koulutukseltasi eniten?" kysyin Kuisketassulta.

//Tähtitaivas?

Nimi: Tuuttifluutti

15.12.2017 12:32
Leijonahäntä, Tuiverrusklaani

Katsoin Hämykukkaa. En tiennyt miksi, mutta hän ei ollut maininnut mitään unestaan. Nostin pian kuitenkin häntäni Hämykukan lavalle yrittäen olla lohduttava.

//Lumi?
Piikkitassu, Hämäräklaani

Katsoin huvittuneena naaraan toimintaan. Kun Viiltotassu jahtasi hiirtä niin minä työnsin tassuni jälleen hiiren pesään. Pyöritin tassua ympäri pesää etsien hiirtä johon voisin tarttua kynsilläni. Pian tuntin tassullani jotain pehmeää ja upitin kynteni siihen. Vedin hiiren ulos pesästä ja taitoin sen niskat.

//Chaotra?

Nimi: Tähtitaivas

15.12.2017 12:19
Kuisketassu, Hämäräklaani

”Kiersimme rajat hänen kanssaan ensimmäisenä päivänä, mutta ehkä kertaus olisi hyväksi. Voin samalla opettaa hänelle jotakin saalistusniksejä ja voisimme merkitä rajat”, Oksahäntä maukui. Nyökkäsin ja lähdimme kohti leirin uloskäyntiä. Muistin, että tämä oli Kuutassun ensimmäinen kerta leirin ulkopuolella. Jättäydyin Kuutassun ja Varjokarvan vierelle, kun Oksahäntä asteli edeltä.
”Jännittääkö?” kysyin kollilta.

//Lumi?

Nimi: Tähtitaivas

15.12.2017 11:23
Kuisketassu, Hämäräklaani

”Kiersimme rajat hänen kanssaan ensimmäisenä päivänä, mutta ehkä kertaus olisi hyväksi. Voin samalla opettaa hänelle jotakin saalistusniksejä ja voisimme merkitä rajat”, Oksahäntä maukui. Nyökkäsin ja lähdimme kohti leirin uloskäyntiä. Muistin, että tämä oli Kuutassun ensimmäinen kerta leirin ulkopuolella. Jättäydyin Kuutassun ja Varjokarvan vierelle, kun Oksahäntä asteli edeltä.
”Jännittääkö?” kysyin kollilta.

//Lumi?

Nimi: Lumi

14.12.2017 22:09
Kuutassu, Hämäräklaani

Nyökkäsin hieman tervehdykseksi Oksahännälle ja Kuisketassulle.
"Kuutassu ja minä olemme menossa kiertämään reviirin rajat", Varjokarva kertoi, "onko Kuisketassu kiertänyt ne jo?"
Siirtelin käpäliäni. Halusin jo leirin ulkopuolelle. En ollut koskaan käynyt siellä, joten odotukseni saisi jo luvan päättyä.

//Tähtitaivas?

Nimi: Tähtitaivas

14.12.2017 20:39
Kuisketassu, Hämäräklaani

Peruutin kömpelösti ulos pesästä. Katselin ympärilleni etsien mestariani. Näin Oksahännän järjestämässä partioita. Odotin, että mestarini sai hommansa tehtyä ja menin sitten hänen luokseen.
”Kuutassu kysyi, voisimmeko tehdä jotakin hänen ja Varjokarvan kanssa?” naukaisin.
”Käyhän se”, mestarini vastasi. Näimme Kuutassun ja Varjokarvan. Lähdimme heidän luokseen. Toivoin, että he eivät olleet odottaneet meitä kauaa. Pysähdyimme heidän vierelleen. Vilkaisin Kuutassua ja katsoin sitten odottavasti sotureita. Mitäköhän me tekisimme?

//Lumi?

Nimi: Lumi

14.12.2017 20:22
Kuutassu, Hämäräklaani

Nyökkäsin. "Mene vain. Tulen heti perässä, kun olen saanut tämän valmiiksi", sanoin. Painelin sananjalat paikoilleen makuusijaa tukemaan ja pöyhin loput sammaleet mukavaksi ja lämpimäksi petiini. Sitten työnnyin ulos aukiolle ja etsin katseellani Varjokarvaa. Näin mestarini juttelemassa Haukkatähden kanssa. En halunnut mennä keskeyttämään kaksikon keskustelua, joten odotin sen loppumista. Kun se oli, juoksin Varjokarvan perään.
"Tein sen mitö käskit", sanoin.
"Ei se ollut käsky, vaan kehotus, mutta hyvä kun teit sen", mestarini sanoi, "oletko valmis lähtemään?"
Nyökkäsin, mutta lisäsin sitten: "Kuisketassu halusi käydä kysymässä, voisivatko hän ja Oksahäntä tulla mukaan."
"Voimme sitten odottaa heitä."

//Tähtitaivas?

Nimi: Lumi

14.12.2017 19:50
Kultatassu, Virtausklaani

Nuuhkaisin kummissani ilmaa, kun Ahvenpentu kysyi hajusta. Minusta täällä ei haisut mitenkään erillaiselta. Sitten muistin, etteivät monet pitäneet yrttien hajusta.
"Ne ovat yrttejä. Siihen tottuu", vastasin ja kävelin yrttivarastolle. Vedin käpälälläni esiin yrttikasoja ja opastin samalla Ahvenpentua. "Katso, mitkä yrtit näyttävät menneen huonoksi ja laita ne yhteen kasaan. Sen jälkeen lajittele kaikki samannäköiset yrtit omiin kasoihinsa."
Istuin alas ja aloin lajitella hyviä ja huonoja yrttejä, pitäen samalla silmällä Ahvenpentua.

//Untuva?

Nimi: Tähtitaivas

14.12.2017 12:15
Kuisketassu, Hämäräklaani

Nyökkäsin.
”Se olisi...kai..öh...hyvä idea! Pitää kysyä Oksahännältä, mutta kyllä hän varmaan suostuu...” naukaisin. Korvani kuumottivat. En kuitenkaan lähtenyt vielä pesästä jos Kuutassulla olisi vielä jotakin sanottavaa, ennen kuin menisin etsimään mestariani.
”Öh...jos minä sitten menen...etsimään... Oksahäntää” totesin.

//Lumi?

Nimi: Lumi

13.12.2017 22:21
Hämykukka, Tuiverrusklaani

Päästin varovasti Ratamotassun niskanahasta kiinni ja tähyilin, näkyikö Vihertähteä missään. Sitten näin isäni ruskean turkin pujottelevan klaanitoverieni välistä luoksemme.
"Mitä tämä tarkoittaa?" hän kysyi, kunnes huomasi kahden oppilaan ruumiit, "mistä löysitte heidät?" Kuulin selvän järkytyksen hänen äänessään.
Päätin olla kertomatta unestani, joten valehtelin hieman: "Olimme saalistamassa Virtausklaanin rajan läheisyydessä, niillä jyrkänteillä, kun haistoin veren ja ketun löyhkän. Seurasimme hajua ja löysimme heidät. Ratamotassu oli vielä elossa, mutta kuoli pian sen jälkeen. Kettu oli kaiketi hyökännyt heidän kimppuunsa ja pudotti heidät jyrkänteeltä."
Puhuin nopeasti, etten ehtisi antaa tunteilleni valtaa.
Näin monien laskevan päänsä. Tunsin surun, joka velloi ympärillämme. Meillä ei ollut parantajaoppilasta, eikä sen kummemmin enää oppilaitakaan...

//Tuutti?

Nimi: Lumi

13.12.2017 22:00
Kuutassu, Hämäräklaani

Tunsin korvieni kuumenevan. En arvannut heti ensimmäistä käyntiäni oppilaiden pesässä ja niinkin helppoa tehtävää kuin makuusijan etsiminen, olevan näinkin kiusallinen. Me molemmat vain puhua pälpätimme omiamme.
"Minun pitää kysyä Varjokarvalta. En ihan tiedä mitä teemme, mutta kai hänelle käy, että tulette mukaan... Eikös mestarisi ollut Oksahäntä?"
Arvelin muistavani kuka Kuisketassun mestari oli ollut, koska silloin olin istunut pentutarhan luona ja katsellut kateellisenakun tämä sai varapäällikön mestarikseen.

//Tähtitaivas?

Nimi: Chaotra

13.12.2017 17:25
Viiltotassu, Hämäräklaani

Nyökkäilin tasaisesti tuijotellessani Piikkitassun puuhia. Kun kolli kehotti minua yrittämään, tyydyin vain nyökkäämään. Hiippailin vielä hiukan lähemmäksi päästäkseni käsiksi koloon, ja pienen pohdinnan jälkeen työnsin käpäläni sisään.

Haroin käpälälläni ympäri hiirenpesää, mutta en tuntenut mitään. Kuulin kuitenkin jonkinlaista vikinää, joten pinnistelemällä onnistuin työntämään käpäläni syvemmälle. Jotakin tuntui vilahtavan tassuni ohi, ja yritin napata sen. Sain hetkeksi kiinni hiirenhännästä, mutta sitten sekin katosi kynsieni välistä.

"Hiirenpapanat!" minä mutisin, ja vilkaisin Piikkitassua. "Se oli aivan kynsissäni!"
Jouduin vetämään hetken, ennen kuin sain tassuni irti. Voima lennäti minut taaksepäin samalla hetkellä, kun näin hiiren pinkovan esiin maan sisältä hiukan kauempana. Sen häntä oli verillä. Räpäytin sille silmiäni.

"Tuo oli minun saaliini!" minä murahdin ja loikin hiirtä kohti, valmiina nappaamaan sen kynsiini.

//Tuutti

Nimi: Tuuttifluutti

12.12.2017 18:35
Piikkitassu, Hämäräklaani

Huokaisin muistaessani ettei naaras ole koskaan ennen saalistanut. Tungin tsdduni kolloon. Pian tunsin siellä hiiren Turkin. Nappasin siitä kynsillä kiinni ja vedin sen ulos pesästä. Purin tätä niskaan. Nostin pani ja katsoin viiltotassua. ”Haluatko nyt yrittää?” Kysyin.

//Chaotra

Nimi: Chaotra

12.12.2017 15:59
Viiltotassu, Hämäräklaani

Vilkaisen Piikkitassua miltei levottomana. "Minäkö?"
Katselen pesää, jota Piikkitassu osoittaa. "En ole metsästänyt kertaakaan... Mutta..."
Kevein askelin hiippailen hiukan lähemmäs pesää, ja kallistan sitten päätäni.
"Miten minun pitäisi saada ne tuolta ulos?"

//Tuutti

Nimi: Untuva

12.12.2017 07:58
Ahvenpentu, Virtausklaani

Kuulin takanani kuinka Kultatassu sanoi, etten saisi syödä mitään yrttejä.
"En syö", huikkasin taakseni ja sujahdin sisälle parantajan pesään. Nenääni tulvahti voimakas yrttien tuoksu. Nyrpistin nenääni.
"Miksi täällä haisee näin pahalta?" kysyin parantajaoppilaalta.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

11.12.2017 21:11
Leijonahäntä, Tuiverrusklaani

Tassutin aivan Hämykukan vierelle kun kaikki kissat vain piirittivät ja ympäröivät meidät. Pian korvissani alkoi kohista veri. ”Odottakaa!” Murahdin hampaiden välistä pidellen Mäntytassua niskasta. Huoksidin kissojen hiljentyessä. Käänsin katseeni Hämykukaan odottaen että tämä tekisi jotain.

//Lumi?

Nimi: Tähtitaivas

11.12.2017 20:07
Kuisketassu, Hämäräklaani

Tilanne oli mielestäni hieman kiusallinen.
”He ovat varmaan... öm... saalistamassa”, naukaisin epäröiden. ”Luultavasti he ovat salaa ulkona”, lisäsin hieman vaivaantuneena. ”Tai ehkä eivät.”
Tajusin kuulostavan tyhmältä, joten vaikenin. En ollut nähnyt omaa mestarini lähes koko päivänä, mutta toisaalta nythän ei ollut vielä edes aurinkohuippu.
”No jos te menette kiertämään reviiriä, niin varmaan minunkin pitäisi... etsiä, joo, etsiä minun mestarini, en ole nähnyt häntä tänään ollenkaan”, mutisin kiusaantuneelta ja tiesin kuulostavan edelleen idiootilta.

//Kuu?

Nimi: Lumi

11.12.2017 18:10
Hämykukka, Tuiverrusklaani

Matka leiriin kului kuin unessa. Vaikka taakkani oli raskas ja mieleni musta, hämmästyin ollessani leirissä niin pian. Vaikka matka menikin sumussa, aistini kirkastuivat heti tullessani leiriin. Kaikkialta kuului ensin normaalia puhetta, mutta sitten ne vaihtuivat kauhistuneisiin ulvaisuihin. Hetkessä meidät oli ympäröity. Joka suunnasta tuli kysymyksiä, joihin en voinut vastata, koska pidin edelleenkin Ratamotassun elottomasta ruumiista kiinni.
*Leijonahäntä!* huusin mielessäni. En halunnut olla tässä tilanteessa.

//Tuutti?

Nimi: Lumi

11.12.2017 17:57
Kuutassu, Hämäräklaani

Työnnyin sisään oppilaiden pesään ja näin Kuisketassun hätkävän. Mutisin anteeksi samalla, kun naaras kertoi tekevönsä minulle vuodetta.
"Ei sinun olisi tarvinnut", sanoin ja menin naaraan vierelle auttamaan tätä, "olen tehnyt tätä monta kertaa."
Totta se oli. Kiurusiipi oli käskenyt minun tehdä oman makuusijani jo melkeinpä heti, kun olin oppinut kävelemään. Ei ehkä niin aikaisin, mutta todella aikaisin kuitenkin.
Levittelin sammalet mukavaksi pediksi ja käännyin sitten Kuisketassun puoleen. Olin todennut, ettei oppilas ollut muuttunut sen jälkeen, kun oli tullut oppilaaksi.
"Missä Piikkitassu ja Viiltotassu ovat?" kysyin ja jatkoin sitten mielestäni pentumaiselta kuulostavaa höpötystä, "tai, he ovat varmaankin leirin ulkopuolella, koska en nähnyt heitä äsken... Varjokarva sanoi, että menisimme utustumaan reviiriin kunhan olisin puhunut teidän kanssanne. Hän taitaa olla huolissaan kun en ole ruinannut taisteluliikkeitä teiltä." Naurahdin ehkä jopa hermostuneesti tajutessani puhuneeni paljon.

//Tähtitaivas?

Nimi: Lumi

11.12.2017 15:39
Hämykukka: 7 kp
Leijonahäntä: 3 kp
Viiltotassu: 4 kp
Piikkitassu: 2 kp
Ahvenpentu: 8 kp, sinusta voi tulla oppilas
Kuutassu: 25 kp
Kuisketassu: 3 kp
Kultatassu: 5 kp

©2017 Path of the Warrior - suntuubi.com