Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarinat

Täällä suoritetaan roolipelaus. Voit joko kirjoittaa ensin lyhyen roolin ja odottaa, että joku vastaa siihen omalla roolillaan, tai sitten voit sopia jonkun kanssa etukäteen. Viimeisinpänä mainittu on ehkä kannattavampi. Roolipelaamiseen kuuluu kuitenkin muutama sääntö: 

  • Autohittaaminen on sallittu luonteen rajoissa. Älä kuitenkin päätä liikaa toisen hahmon tekemisistä. Tässä vaikuttaa myös vahvasti toisen pelaajan suostumus autohittaamiseen. 
  • Kirjoitamme minä- tai hän-muodossa. Eli ensimmäisessä tai kolmannessa yksikössä. Aika on mennyt aikamuoto, eli imperfekti. 
  • Kävelin metsässä. Hän käveli metsässä.
  • Puheet kirjoitetaan (") merkkien sisään. Ajatukset (*) merkkien sisään.
  • "Tänään on kaunis päivä", sanoin. *Kylläpä eilen oli kylmä*, mietin.
  • Rooleissa kissat voivat kiroilla heidän omilla kirosanoillaan, joita ovat esim. hiirenpapanat, kalanjätökset yms. 
  • Jos haluat jättää jatkot jollekulle, niin laita //(kissan tai pelaajan nimi).
  • Vuodenaika on tällä hetkellä sama kuin nytkin, elikkäs lehtikato. Maassa ei ole kauheasti lunta, mutta siitäkin määrästä koituu ongelmia. Riista on piiloutunut koloihinsa, mutta klaanit eivät ole kovin suuressa nälänhädässä. 

Hauskoja roolimishetkiä!

Tarinat  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lumi

05.09.2018 17:41
Kuutassu, Hämäräklaani

Vilkaisin auringon asemaa. "Ole tässä auringonlaskun aikaan", tokaisin, "ja jottemme törmäisi toisiimme ja sotkisi toisen saalistusta, mene sinä Virtausklaanin puolelle Kivilampea. Minä menen Tuiverrusklaanin puolelle."
En jäänyt odottamaan Piikkitassun vastausta, koska tiesin sen olevan jotain: "Älä määräile minua."
Pinkaisin metsään ja otin suunnaksi Tuiverrusklaanin rajan. En aikonut mennä ihan perille asti, vaan jäin puolimatkassa olevalle suurelle tammelle. Tähän vuodenaikaan se oli pudottanut terhojansa, joten paikka oli otollinen hiirisaalistukseen.
Asetuin pensaan alle odottamaan. Eipä aikaakaan kun kuulin hiljaista rapistelua.

//Tuutti voi jatkaa

Nimi: Tuuttifluutti

26.08.2018 21:49
Piikkitassu, Hämäräklaani

Pohdin hetken Kuutassun ehdotusta. Vaikka tämä vakuuttikin aika fiksulta tyypiltä en uskonut hänen kysyvän mitään liian arkaa. Nostin huuleni virkistykseen jossa hampaani näkyivät.
”Sopii.” Mauin tälle. ”Kuinka kauvan on saalistus aikaa?” Kysyin tältä. Kiersin mielessäni jo nyt reitin jonka tekisin, tiedän täältä suunnalta melkein kaikki hiiren kolot ja vastaavat. En edes vaivautunut miettimään sitä että minulla oli mahdollisuus hävitä.
En uskonut että häviäisin tuolle oppilaalle.

//Tönkköö mut Lumi? :’)

Nimi: Untuva

25.08.2018 12:44
Ahventassu, Virtausklaani

Lopetin kaiken mitä olinkaan tekemässä, ja katsahdin tassun äänien suuntaan. Sinipentu sekä Kiiltopentu tulivat meitä kohti. Saisinko lisää pentuja ympärilleni? Vielä Harmaapennun seuraksi? Pahoin pelkäsin uuvahtavani täysin. Toivottavasti mestarillani ei ollut minulle tänään mitään.
"Hei!" naukaisin pennuille, jotka lähestyivät koko ajan.

//Ezmu?

Nimi: Ezmu

30.07.2018 21:30
Sinipentu, Virtausklaani

Heräsin pentutarhassa. Kun avasin silmäni, näin vieressäni vain Liljakukan ja Kiiltopennun. Harmaapentu oli hävinnyt johonkin. Päätin ottaa selvää, mihin. Astelin aukiolle vain huomatakseni, että aurinko oli aika korkealla. Mutristin suutani hieman nolostuneena, kun en ollut herännyt tarpeeksi aikaisin.
”Sinipentu! Mitä sinä siellä teet?” kuului Kiiltopennun ääni. Hetken päästä ottoveljeni oli saapunut viereeni. Nyökkäsin minua vanhemmalle pennulle kunnioittavasti.
”Etsin Harmaa...” sain aloitettua, kun yhtäkkiä näinkin ottosiskoni ja klaanimme oppilaan, Ahventassun, juoksemassa ympäri aukiota. Pian Harmaapentu loikkasi Ahventassun selkään ja kolli alkoi ravistelemaan itseään.
”Löysitkin jo hänet”, Kiiltopentu vastasi. Nyökkäsin hänelle, kun lähdin kävelemään heitä kohti. Kuulin askelia perässäni. Kiiltopentu seurasi minua.

//Untuva ja Ahven vois jatkaa tota Harmaan juttua, kun Sini ilmaantui Kiillon kanssa katteleen


Nimi: Lumi

26.07.2018 22:58
Kultatassu/Kultamarja, Virtausklaani

"Jouduhan nyt Kultatassu", Kuiskesiipi hoputti.
"Tullaan tullaan", mutisin ja työnsin viimeiset yrtit pesään, "muut ovat kuitenkin myöhässä."
Oli puolikuu ja olimme lähdössä parantajien kokoontumiseen. Kuten tavallista, Kuiskesiipi halusi olla ajoissa odottamassa muita Kuulammelle vievän puron varrella.
Ajatuksiani kuitenkin rosvosi se, että sisarestani oli kaksi päivää sitten tullut soturi ja saanut nimen Keltaturkki. Mieltäni myllersi kysymys, milloin minä saisin parantajanimeni.
Nousin ylös ja seurasin mestariani, yrittäen karistaa mieltäni häiritsevät tunteet. Niille ei olisi sijaa kun tapaisin Tähtiklaanin.

"Tervehdys Vatukkaviiksi."
Nyökäytin päätäni Tuiverrusklaanin parantajalle, kun Kuiskesiipi tervehti tätä. "Onko Tuiverrusklaanilla kaikki hyvin?"
Kolli nyökkäsi. "Olemme välttyneet sairauksilta, mikä on hyvä."
"Virtausklaani myös. Tosin Sumeasilmällä polkuanturat ovat halkeilleet normaalia enemmän. Olen kokeillut kaikkea, mutta mikään ei tunnu kunnolla auttavan", Kuiskesiipi kertoi.
"Oletko kokeillut hierakkaa rauhoittamaan haavoja?" kolli kysyi.
"Laitan muistiin", mestarini naukaisi.
Kuuntelin keskustelua ja katselin Hämäräklaanin reviirin suuntaan. Pystyin hämärässä illassa näkemään kuinka kaksi siluettia liikkui koko ajan lähemmäs.
Pian Mehiläiskuono ja Kostotassu olivatkin jo meidän muiden luona. Vatukkaviiksi ja Kuiskesiipi sanoivat tervehdyksensä ja muutaman sanan ennen kuin lähdimme Kuulampea kohti. Kuljin matkan hiljaa parantajia kuunnellen. Olisin minä toki voinut puhua Kostotassun kanssa, mutta koska en aiemminkaan ollut viitsinyt, en viitsinyt nytkään.

Pysähdyimme pienen kuun valossa hohtavan lammen rantaan. Kuten aina, se oli todella kaunis. Pystyin kuvittelemaan rannan täynnä esi-isiäni, tähtiä turkeissaan.
"Ennen kuin aloitamme, haluaisin tehdä yhden jutun", Kuiskesiipi naukaisi, "Kultatassu, tule tänne."
Hätkähdin tajutessani mistä oli kyse, ja kävelin huterin jaloin parantajien eteen.
"Minä, Kuiskesiipi, Virtausklaanin parantaja, pyydän esi-isiäni kääntämään katseensa tähän oppilaaseen. Hän on opiskellut kovasti ymmärtääkseen parantajien tavat, ja teidän avullanne hän palvelee klaaniaan monien kuiden ajan", mestarini sanoi arvokkaasti, "Kultatassu, lupaatko vaalia parantajien tapoja, pysyä poissa klaanien välisestä kilpailusta ja suojella kaikkia kissoja samanvertaisesti, jopa henkesi uhalla?"
"Lupaan."
Ääneni kajahti kirkkaana ja vahvana sekä parantajien että Tähtiklaanin kuultavaksi. En vapissut tai tuntenut epävarmuutta. Tämä oli hetkeni.
"Siinä tapauksessa, Tähtiklaanin voimien kautta, annan sinulle oikean parantajanimesi. Kultatassu, tästä hetkestä lähtien sinut tullaan tuntemaan Kultamarjana. Tähtiklaani kunnioittaa sinun yritteliäisyyttäsi, ja hyväksymme sinut Virtausklaanin täydeksi parantajaksi", Kuiskesiipi julisti.
"Kultamarja! Kultamarja!"
Maistelin uutta nimeäni mielessäni kun muut parantajat huusivat nimeäni. Kuiskesiipi tuli vierelleni.
"Äläpäs sitten intoile. Olet edelleen oppilaani", tämä sanoi ja iski silmää.
Nyökkäsin ja hymyilin.
"Ja nyt, vaihtakaamme unia Tähtiklaanin kanssa", Mehiläiskuono sanoi ja tassutti lammen rannalle, koskettaen vettä kuonollaan.
Muut seurasivat perässä, minä mukaanlukien. Kosketin kuonollani vettä.
Heräsin vehreällä aukiolla.
"Tervetuloa Kultamarja."
Käännähdin ympäri ja kohtasin valkoisen kollin, jonka turkissa kimalsivat tähdet. En tiennyt miten, mutta kolli vaikutti jotenkin tutulta.
"Hei", takeltelin.
"Minä olen Jäämyrsky", kolli sanoi, "olen emosi Valkokyyneleen veli."
Muistin kuinka emo oli kertonut minulle ja Keltaturkille veljestään. Tämä oli kuollut nuorena, vain hieman soturiksinimittämisen jälkeen hukkumalla.
"Onko täällä muita?" kysyin ja katselin ympärilleni.
Jäämysky pudisti päätään. "Ei. Kultamarja, sinun täytyy kuunnella tarkkaan. En saisi kertoa vielä tästä. Klaaneja uhkaa pimeys. Teidän on oltava valmiita. Mitä vain tapahtuukin, pysykää yhdessä. Älkää ajautuko vihamielisyyksiin. Sitä he juuri haluavat."
"Mitä tarkoitat?" kysyin, "en ymmärtänyt sanaakaan!"
"Kolme on tulossa. Yksi jokaisesta klaanista. Sinun täytyy löytää heidät."
Jäämyrskyn olemus hiipui ja pian jäljellä oli enää tähtisumua.
"Odota!" huusin, mutta turhaan.

Heräsin hätkähtäen Kuulammen rannalta. Katsellessani ympärilleni, huomasin muiden näyttävän aivan normaaleilta. He eivät olleet saaneet viestiä.
*Mitä hän tarkoitti?* mietin, *mikä pimeys ja ketkä kolme?*

//Tässä nyt pientä alkupotkua. Aika ei nyt aivan täsmää, mutta antaapi olla

Nimi: Lumi

26.07.2018 12:07
Hämykukka: 5 kp
Marjajalka: 12 kp
Vinhapentu: 6 kp
Liekkipentu: 10 kp
Harmaapentu: 24 kp
Ahventassu: 26 kp
Raatopentu: 6 kp, sinusta voi tulla oppilas
Säihkepentu: 4 kp
Peurapentu: 12 kp
Piikkitassu: 11 kp
Kuutassu: 16 kp
Kostotassu: 8 kp

Nimi: Lumi

22.07.2018 09:07
Peurapentu, Tuiverrusklaani

En jaksanut enää seistä emon päällä vaan loikkasin alas Marjajalan jalkojen juureen. Horjahdin hieman alastulossa mutta en antanut sen haitata. Tassutin häntä pystyssä pentutarhan toiselle puolelle ja aloin etsimään jotain kivaa tekemistä. Muut saisivat puhua Marjajalan kanssa, en minä. Tämä vain säälisi minua.

//Untuva, Tuutti, Ezmu?

Nimi: Lumi

22.07.2018 09:02
Kuutassu, Hämäräklaani

"Hyvä nappaus", totesin sen kummemmin kehumatta.
"Tosin se on vain helppo hiiri. Mitä jos ottaisimme saalistuskisan. Voittaja saa kysyä toiselta ihan mitä haluaa", heitin. Halusin tietää muutaman asian Piikkitassusta, "kysymyksien määrä tulee kuinka monella saaliilla voittaa."
Olin varma, että kolli tulee mukaan vetoon.

//Tuutti?

Nimi: Ezmu

12.07.2018 21:19
Marjajalka, Tuiverrusklaani

Heilautin häntääni iloisena. Katsahdin Peurapentuun — nuoreen mykkään naaraaseen — ja hänen veljeensä Vinhapentuun, joka näytti kerjäävän huomiota. Laskin häntäni kollin viereen, kuin osoittaakseni huomioni.

// Lumi? Untuva? Tuutti?

Nimi: Tuuttifluutti

12.07.2018 17:46
Piikkitassu, Hämäräklaani

Huitaisin hännälläni ilmaa, ”En jaksa olla leirissä tyhjänpanttina”, vastasin tälle. Pian huomasin läheisessä puskassa liikettä. Pysähdyin, raotin suutani haistaakseni ilmaa. *Hiiri.* menin kyyryyn ja lähdin hiipimään saalista kohti. Kun olin tarpeeksi lähellä pysähdyin ja jännitin lihakseni loikkaan. Pian loikkasin ilmaan suoraan hiiren eteen. Tukin hiiren tiet tassullani ja puraisin sen otuksen hengiltä. Nostin hiiren hampaisiin ja Tassutin takaisin Kuutassun luo.

//Lumi?

Nimi: Tuuttifluutti

12.07.2018 17:41
Liekkipentu, Tuiverrusklaani

”Hyvin!” Vingahdin iloisena vastaukseksi Marjanenällä. Minusta hän vaikutti todella mukavalta ja kivalta. Hymyilin tälle leveästi. Pian käännyin katsomaan Vinhapentua joka kiipesi myös emon selkään. Siirryin sivuun jotta tällä olisi enemmän tilaa olla.

//Lyhyt mut roolin:’) Ezmu? Untuva? Lumi?

Nimi: Ezmu

12.07.2018 17:13
Harmaapentu, Virtausklaani

Puristin kynteni tiukasti Ahventassun turkkiin. Vaikkakin hän ravisteli itseään, pidin kiinni.

//Untuva?

Nimi: Untuva

12.07.2018 16:17
Ahventassu, Virtausklaani

Säpsähdin, kun pentu hyppäsi selkääni ja yritti pysyä siinä. Hiljensin vauhtini aina pysähdyksiin asti ja ravistelin itseäni - tarkoituksenani karistaa Harmaapentu selästäni.

//Ezmu?

Nimi: Ezmu

12.07.2018 12:04
Harmaapentu, Virtausklaani

Kirin välimatkaamme umpeen. Kun olin mielestäni tarpeeksi lähellä, hyppäsin. Yritin osua kollin selkään ja pysyä siinä.

//Untuva?

Nimi: Untuva

12.07.2018 10:04
Raatopentu, Hämäräklaani

Tuhahdin. Kostotassu oli vienyt hiireni takaisin tuoresaaliskasaan. Oikeastaan se oli ihan hyvä. Olin nyt ihan ähkytäynnä kaikesta riistan määrästä.

//Jezkebel tai Ezmu?

Nimi: Untuva

12.07.2018 10:01
Ahventassu, Virtausklaani

Harmaapentu kiri minua yhä enemmän kiinni ja minä hiljensin vielä hieman vauhtiani, jotta pennun olisi nopeampi saada minut kiinni. Piti vain toivoa, ettei Harmaapentu tajunnut, miksi vauhtini hieman hiljeni.

//Ezmu?

Nimi: Ezmu

12.07.2018 09:29
Säihkepentu, Hämäräklaani

Tunsin Kostotassun kylmän katseen turkillani. Olisin halunnut vajota maan sisään. Käänsinkin päätäni kollia kohti.
”Hei...” aloitin arasti.

//Jezkebel tai Untuva?

Nimi: Jezkebel

10.07.2018 14:48
Kostotassu, Hämäräklaani

Kostotassu katseli Raatopennun syömistä ja huomasi kyllä, että tuo alkoi olemaan jo aika täynnä toisen hiirensä kanssa. Parantajaoppilas tuhahti huvittuneena ja veti kolmannen hiiren pois pennun luota.
"Tuskin sinä oikeasti näitä kolmea jaksat syödä", kolli naukaisi ja nousi ylös viedäkseen hiiren takaisin tuoresaaliskasaan. Palatessaan takaisin naaraan luo huomasi vihersilmä, että heidän joukkoonsa oli liittynyt toinenkin pentu; Säihkepentu. Mustalaikukas kissa tepasteli takaisin tummaturkkisen kissan viereen ja katseli hetken uutta tulokasta hiukan piikikkäällä katseella. Hän ei lähtenyt mukaan pentujen keskusteluun vaan pudottautui takaisin makuuasentoon ja jäi tarkkailemaan muuta leiriä. Kuullessaan Säihkepennun kuiskauksen Raatopennulle Kostotassu heilautti häntäänsä ja katsoi pentua kylmästi kuitenkaan sanomatta mitään.

Nimi: Ezmu

10.07.2018 13:11
Harmaapentu, Virtausklaani

Yllätyksekseni Ahventassu hidasti, mutta en välittänyt. Juoksin kollia kohti koettaen saada hänet kiinni.

//Untuvainen Untuva?

Nimi: Untuva

09.07.2018 09:27
Ahventassu, Virtausklaani

Kiidin eteenpäin niin kovaa kuin pystyin. Olin paljon nopeampi juoksija kuin Harmaapentu, mikä oli kuin olikin ilmiselvä asia. Olihan toinen vasta pentu ja hän jo oppilas. En halunnut pahoittaa Harmaapennun mieltä juoksemalla vain hänen edellään ja jäämättä ollenkaan kiinni, joten hiljensin vauhtuani sen verran, että pentu alkoi saamaan minua kiinni.

//Ezmu? :3

Nimi: Ezmu

08.07.2018 17:33
Harmaapentu, Virtausklaani

”Ei tarvitse kahta kertaa kysyä!” huudahdin ja lähdin juoksemaan kollin perään. Tuntui hyvältä juosta Ahventassun perässä.

//Untuvainen?

Nimi: Untuva

08.07.2018 11:30
Ahventassu, Virtausklaani

"Minäkö muka?" sanoin naurahtaen ja tuuppasin Harmaapentua leikkisästi.
"Ota kiinni, jos saat", naukaisin ja lähdin pinkomaan täyttä vauhtia karkuun.

//Ezmu?

Nimi: Ezmu

07.07.2018 22:36
Harmaapentu, Virtausklaani

”Älä välitä”, korjasin hätäisesti ja käänsin katseeni tassuihini.
”Olet vain sama vanha määräilevä karvapallo”, sanoin hilpeästi.

//Untuva?

Nimi: Untuva

07.07.2018 21:57
Ahventassu, Virtausklaani

"Mikä sinulle nyt tuli?" kysyin hämmentyneenä, sillä en voinut ymmärtää pennun käytöstä. Hetki sitten hän oli ollut aivan hyvällä tuulella ja yhtäkkiä hän oli vain suuttunut minulle jostakin.
"Mielestäni en ole kyllä määräillyt sinua", totesin edelleenkin hämmentyneenä. Pysähdyin ja käännyin katsomaan Harmaapentua kohti odottaen, että toinen selittäisi, mistä oli suuttunut ja minkä takia.

//Ezmu?

Nimi: Ezmu

07.07.2018 19:09
Harmaapentu, Virtausklaani

Seurasin Ahventassua kohti klaaninvanhimpien pesää.
”Olen ehkä pentu, mutta niin sinäkin olit vähän aikaa sitten!” huudahdin kollille ärtyneenä.
”Kuvittelet vain voivasi määrätä minua! Kun minusta tulee oppilas, olemme tasa-arvoisia! Ja minä pidän huolen siitä, että se tapahtuu pian!” päästin raivopurkaukseni irti.

//Untuva?

©2018 Path of the Warrior - suntuubi.com